30 شهریور 1403

  • 1403/05/16
  • - تعداد بازدید: 142
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان فراشبند

تعطیلی یک واحد عرضه لبنیات سنتی در نوجین به دلیل رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی

یک واحد عرضه محصولات لبنیات سنتی در شهر نوجین از توابع شهرستان فراشبند که در شرایط محیطی غیر بهداشتی و ناسالم در حال تولید و عرضه مواد لبنی بود، تعطیل شد.

 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، مسوول واحد سلامت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان فراشبند، گفت: توزیع شیر و فرآورده‌های مربوطه از طریق واحدهای ماست‌بندی محلی با استفاده از وسایل و روش‌های قدیمی نه فقط محصولاتی با ارزش غذایی پایین و نامطلوب ارائه می‌کنند، بلکه سبب شیوع انواع بیماری‌های مشترک انسان و دام در جامعه می‌شوند.

 

مهندس «زهرا کریم پور» افزود: مراکز عرضه لبنیات سنتی در صورتی مورد تأیید و فعالیت آن‌ها مجاز است که استانداردها و ضوابط بهداشتی وزارت بهداشت را رعایت کنند.

 

کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت فراشبند در این باره گفت: بیشتر مردم بر این باورند که کارخانه های لبنی، چربی شیر را در چند مرحله می‌گیرند و محصولی که به مصرف کننده عرضه می شود، خاصیت آن گرفته شده در صورتی که شیرهایی که در شرایط پاستوریزه به بازار عرضه می شود بین یک تا چهار درصد چربی دارد و هر فردی به اقتضای شرایط سنی و وضعیت بدنی قدرت انتخاب دارد.

 

مهندس کریم پور با بیان اینکه شیر خام می‌تواند حامل باکتری‌های خطرناکی باشد که از حیوانات بیمار و یا تماس با کود آلوده به انسان‌ها منتقل و منجر به بیماری تب مالت شود، افزود: واحدهای عرضه کننده فرآورده های لبنی بر اساس آیین نامه اجرایی قانون اصلاحیه ماده 13 قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی باید ضوابط فیزیکی و محیط کار را رعایت کنند که از جمله این ضوابط رعایت بهداشت فردی شاغلان، بهداشتی بودن تجهیزات و وسایل کار است که در صورت رعایت نشدن این موارد بازرسان برابر قانون با این واحدهای صنفی برخورد می‌کنند.

پایان خبر 

  • گروه خبری : اخبار واحدها,اخبار شبکه
  • کد خبری : 106176
کلیدواژه